Over Ons

Over zuurstofhappen.nl

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van toestellen die u kunnen voorzien van zuiver zuurstof doormiddel van zuurstoftherapie. Bij zuurstoftherapie is het van uiterst belang dat je gebruik maakt van kwalitatief hoogwaardige toestellen. Daarom vindt u in ons assortiment de meest kwalitatieve en beste toestellen om aan zuurstoftherapie te doen. Zo zijn wij in staat om u de meest effectieve werking te garanderen.

Waarom kiezen voor zuurstofhappen.nl ?

Al onze producten zijn van uiterst hoogwaardige kwaliteit en hebben hun effectieve werking al meer dan bewezen. Wij willen met ons assortiment mensen laten ervaren wat al de positieve effecten van zuurstoftherapie zijn.

Onze missie :

Wij willen zuurstoftherapie naar een hoger en nooit eerder gezien niveau tillen. Wij bieden u de beste producten voor de laagst mogelijke prijzen. Onze missie is om zuurstoftherapie toegankelijk te maken voor iedereen die er nood aan heeft. Want geloof ons, het kan voor veel mensen écht wonderen verrichten.
Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen gezonder kan leven dankzij de inname van zuiver zuurstof. Neem dus gerust een kijkje in onze webshop en spread the word !

Contact

Zit je nog met vragen over zuurstoftherapie of over onze producten ? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Je kan ons steeds vrijblijvend contacteren via het beschikbare contactformulier op onze website.

Zuurstofhappen.nl
(onderdeel van O2-KING BV)
Dalsteindreef 141
1112XJ Diemen (Amsterdam)
Tel: 020 26 19 407
WhatsApp: 06 4150 3192
E-mail: o2 @ o2-king.com